9 Eylül 2014


Merhaba,

1bil1.com bilgi yarışması başlayalı, henüz 10 gün oldu. 

Bu süre zarfında 25 kişi, yarışma sorularını bilerek, ödüle hak kazandı.

Ödül kazanan değerlerimizden, 12 sini bu sayfalarda yayınladık.
Bugün diğer hak sahiplerini de duyurmuş olacağız.
(Kendilerine SMS le bildirim yapılmıştır)
Tüm Bilgi yarışmalarında olduğu gibi, yarışmada kolay ve zor zorular dengelidir.
Önümüzdeki günlerde sorular değişecek. Sorular değiştiğinde, o güne kadar kazananların, hangi soruları doğru cevapladıklarının istatistiğini yayınlayacağız.
Aslında, bildiğimiz bir şey ilgili gelen soru, en kolay sorudur. Bir soru, bilinemediği zaman, doğal olarak “bana zor soru geldi” diye hayıflanmayanımız neredeyse yoktur.
Yarışmada sorulan tüm sorular, cevap anahtarı ile birlikte, İstanbul, Beyoğlu 37. Noterine beyan edilmiş olup, mühür altındadır.

Bilgi yarışması, 11866 24 Saat Açık İletişim Hizmetleri firması tarafından geliştirilmiştir. Yarışmada kullanılan tüm yazılım ve uygulamalar tarafımıza aittir. Yarışma akışı ve markası tescil edilmiştir. Yarışma Ödülleri, Teknosa firmasından hediye çeki şeklinde alınıp, bunların kullanımı için gerekli olan promosyon kodları (şifre) hak sahibinin cep numarasına yollanmaktadır. En yakın mağazaya gidilip, hediye çeki miktarı nispetinde alışveriş yapılır.
Servisin ilk 13 saniyesi tamamen ücretsizdir. Bu bölümde her arayana her defasında, servis bilgisi ve bağlı bulunulan operatörün tarife bilgisi okunur. Her operatörün tarifesi farklıdır. Eğer servisin fiyatı size uygun değilse, telefonunuzu servis fiyatını duyduktan sonra kapattığınızda, hiçbir ödeme yapmamış olursunuz.
Yarışma ile ilgili tüm detaylara, www.1bil1.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Tüm Milletimize, tüm iyi insanlara, yaşamları boyu, kendilerine çokça uğrayan Şans ve Mutluluklar dileriz.

İlginize teşekkür ederiz. Hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder